marți, 21 septembrie 2010

Rugaminte de suflet

Dragii mei,
Uneori, in tumultul existentei noastre, trebuie sa gasim momente in care sa daruim putin catre cei din jurul nostru. Am niste prieteni, Sorin si Brandusa , care au un bebe, o scumpete de baiat pe care il cheama Stefan Lucian si are 2 luni si o saptamana. Din nefericire, s-a nascut cu o problemuta la inimioara si trebuie operat in Germania. Programarea este pe 11 octombrie. Spera sa obtina banii de la Casa de Asigurari, insa le-ar prinde bine o suma de bani pentru perioada cat vor sta acolo ( 7 saptamani). Ei nu ar solicita nimic de la nimeni….insa, mi-am luat eu inima in dinti si apelez la voi, poate reusim sa ii ajutam, fie macar si cu putin. Daca vreti, va pot scana si trimite documentele. Multumesc!!!

3 comentarii:

  1. Multumiri celor care au raspuns pozitiv la demersul pe care l-am initiat. Baietelul a fost operat, acum este bine si se poate bucura de viata alaturi de parintii lui.
    Multumesc in mod special unei persoane care citeste acest blog si care s-a implicat atat financiar cat si sufleteste. La un moment dat ajutorul se va intoarce......

    RăspundețiȘtergere
  2. Operatia lui Stefan Lucian a reusit. Nici nu se putea altfel. Fiecare dintre persoanele care au contribuit financiar au contribuit macar o clipa si sufleteste la renasterea inimioarei lui. Si iata asa, gand peste gand, clipa peste clipa, Stefan Lucian acum zambeste din nou in bratele parintilor.
    Se spune ca suferinta personala face pe oameni mai buni, dar cred ca si dorinta de alinare a suferintei altora.
    Poate ca la un moment dat ajutorul se va intoarce catre cei care nu traiesc numai pentru ei……… Ce se mai poate adauga? Ceva ce este cert. La un moment dat ajutorul se va intoarce si persoanei care a initiat aceasta actiune de caritate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc.....ce altceva as mai putea spune in fata unor asemenea cuvinte.

    RăspundețiȘtergere