miercuri, 3 iulie 2013

AS VREA SĂ DIVORTEZ. OARE E BINE CE VREAU SA FAC?

      Cursul este structurat pe 7 module si se adresează atât persoanelor care si-ar dori să divorteze, dar diversi factori îi retin sau împiedică (ex: ratele de plătit la bancă, custodia copilului, unde voi sta, cum mă voi descurca, cine mă va mai ajuta la diversele activităti, daca imi voi reface viata, etc), dar si persoanelor care deja au divortat, dar nu ajuns la o stabilitate emotională, simtind că decizia nu a fost una tocmai potrivită, din pripă sau luată sub diverse influente.
    Nu mă simt bine în relatia mea, dar mi-e mai......frică de ce va fi după....divort sau separare. O vorbă românească spune ”rău cu rău, dar mai rău fără rău”, oare mi se potriveste acum? Sunt în acea situatie? Ce ar trebui să fac pentru a fi sigura că decizia pe care am luat-o e corectă? Cum va fi cu copilul nostru? Îi va fi mai bine sau mai rău?
       Pentru a-ti putea răspunde la toate aceste întrebări  si la multe altele, dar si pentru a lămuri diverse aspecte emotionale, fizice, psihice dar si juridice, vă asteptăm la acest curs, unde veti regăsi un grup de suport format din persoane care trec prin aceleasi trăiri si situatii.
     Scopul acestui grup de suport al persoanelor care ar dori să divorteze sau au făcut-o deja si nu stiu dacă e decizia aleasă corect este să oferim informatii, dar si suport emotional, afectiv, juridic pentru a depăsi impasul în care vă aflati.
      Cursul va fi sustinut de:
                    PSIHOLOG Ana-Maria Ceornea si
                    AVOCAT  Ana-Maria Drăgan

TEME abordate:
1. Drumetie prin noi
2. Terapia divortului
3. Implicatii juridice ale divortului
4. Copilul meu- coparticipant în procesul de divort
5. Granile si limite în familie
6. Cine sunt eu?
7. Sesiune de final- lămuriri, întrebări, răspunsuri


DURATA: 7 module a câte 3 ore ;
NUMAR: 8-10 participanti
FRECVENȚA: 1 intalnire/2săptmâni

PREȚ: 50 lei/ modul

Pentru detalii suplimentare si programări: Psiholog Ana-Maria Ceornea
Tel:0749307590